Most Inspirational Content Creator

Premiul va fi acordat influencerului care inspira prin atitudine, subiecte abordate, creativitate in campaniile de brand si implicare in comunitate. Categoria rasplateste influenta in Social Media, definita printr-o serie de criterii valorice si nu cantitative (likes, impressions, views etc): puterea exemplului, empatia, implicarea sociala si originalitatea subiectelor abordate.

„The Most Inspirational Content Creator. A Tender Award presented by Milka” este un premiu acordat de public creatorului de continut care alege sa raspunda de fiecare data audientei, cu tandrete, inspiratie si implicare.Nominalizarile au fost facute pe baza unui mix de criterii: analiza de social listening, tone-of-voice folosit atat in dezvoltarea content-ului, cat si pentru raspunsurile date comunitatii si varietatea subiectelor de interes social, abordate.

Voteaza creatorii preferati si ai sansa sa castigi un iPhone 15 Pro sau unul dintre cele 5 cadouri pline de tandrete de la Milka. Castigatorii vor fi anuntati pe 20 martie in aceasta pagina. Vezi regulament.

Castigatorul prin tragere la sorti al unui iPhone 15 Pro este Emilia Ignat. Cei 5 castigatori ai cadourilor Milka sunt Anca Maria Prescornita, Madalina Secu, Irimias Petrica, Chelu Catalina, Georgiana Dutu. Toti castigatorii vor fi contactati prin e-mail.

Castigator:

Locul 1: Diana Mihaila

Nominalizati:

  • Hosting by Host-Age.ro